Ηλεκτρονικο τσιγαρο ιδανικό δώρο για καπνιστές

Μερικές φορές, είναι δύσκολο να καταλήξουμε σε ένα δώρο για έναν καπνιστή. Αναπτήρες, τασάκια, κούτες τσιγάρα, όλα έχουν γίνει πιο πριν. Πως σας φαίνεται η ιδέα για κάτι διαφορετικό και μοναδικό ως δώρο για έναν καπνιστή; Λοιπόν, το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι το ιδανικό δώρο για καπνιστές.

Εδώ είναι μερικές ιδέες:

Εάν γνωρίζετε κάποιον που χρησιμοποιεί ήδη το ηλεκτρονικο τσιγαρο, σκεφτείτε να του πάρετε ένα καλό ηλεκτρονικό τσιγάρο από κάποια ηλεκτρονική σελίδα, που θα έχει πακέτα αγορών όπως: 2 Πακέτα ηλεκτρονικου τσιγαρου + 20 φίλτρα

Θέλετε να αγοράσετε για κάποιον που δεν είναι χρήστης του ηλεκτρονικού τσιγάρου; Μπορείτε να ψάξετε και να βρείτε το κατάλληλο για εσάς. Υπάρχουν πολλά πακέτα προσφορών και αγορών που συμφέρουν με διάφορες επιλογές σε αρκετές σελίδες. Το ηλεκτρονικο τσιγαρο είναι καλό για όσους το έχουν ήδη, είναι όμως τέλειο δώρο και για κάποιον που δεν έχει ξανακούσει για αυτό και μπορεί να επωφεληθεί από το ηλεκτρονικο τσιγαρο .

Ένα πλήρες βασικό πακέτο περιλαμβάνει: 1 Ηλεκτρονικο τσιγαρο που αποτελείται από τον μικροεπεξεργαστή και σταθμό δημιουργίας καπνού, τη μπαταρία και την ένδειξη LED. Φίλτρα για κατανάλωση 1 Φορτιστή

Μπορείτε να βρείτε πολλά πακέτα όμως εάν ψάξετε αρκετά και να καταλήξετε σε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Μην ανησυχείτε, εάν είναι εθισμένος στη νικοτίνη, μπορείτε να βρείτε και ηλεκτρονικά τσιγάρα με νικοτίνη (σε διάφορες περιεκτικότητες).

Οπότε, αν ψάχνετε για μια πρωτότυπη ιδέα για δώρο σε έναν καπνιστή, το ηλεκτρονικο τσιγαρο είναι σίγουρα η ιδανική. Είναι πολύ δημοφιλές στην Ευρώπη και έχει επίσης μεγάλη ζήτηση και στις ΗΠΑ. Ο καπνιστής φίλος σας μπορεί να απολαύσει ξανά το τσιγάρο του στο αυτοκίνητο, μετά το δείπνο, σε ένα μπαρ, σε ένα εστιατόριο!

Πάντα χωρίς ενοχές ή απαγορεύσεις!

Σχόλια από αναγνώστες:

sergios- 3/14/2010

Πήρα το ηλεκτρονικο τσιγαρο στη μητέρα μου για δώρο και είναι ενθουσιασμένη, κατάφερε να κόψει το κάπνισμα μέσα σε δύο εβδομάδες, για τόσο καιρό κάπνιζε παράλληλα το ηλεκτρονικό τσιγάρο και κανονικό τσιγάρο. Μέχρι σήμερα εδώ και 6 μήνες δεν έχει ανάψει τσιγάρο.

Βίκυ- 3/15/2010

Θέλω να αγοράσω ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο για τον πατέρα μου. Που μπορώ να βρω αυτά τα οικονομικά πακέτα? Τα έχετε δοκιμάσει; Μείνατε ευχαριστημένοι;

sergios- 3/15/2010

Βίκυ εγώ όπως λέω παραπάνω το πήρα για την μητέρα μου και κατάφερε να κόψει το κάπνισμα, το καλύτερο αποτέλεσμα δηλαδή. Όσο για πακέτα υπάρχουν στις σελίδες που πουλούν ηλεκτρονικό τσιγάρο, εγώ δεν πήρα από πακέτο γιατί ήθελα μόνο για δοκιμή, αλλά σε πολύ ικανοποιητική τιμή. Μία συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να φροντίσεις να προμηθευτείς το ηλεκτρονικο τσιγαρο από κάποια αξιόπιστη εταιρία.

ither - 3/27/2010

Εγώ πήρα για δώρο Πάσχα που πλησιάζει το ηλεκτρονικο τσιγαρο δώρο στην κοπέλα μου που προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να την πείσω να κόψει το κάπνισμα, και είχε πολύ καλά αποτελέσματα, πλέον χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν ανάβει πλέον κανονικό τσιγάρο. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο της Medicre της έκανα εγώ δώρο και το συστήνω και σε όποιον άλλο ψάχνει η ποιότητα του είναι εξαιρετική και η εξυπηρέτηση επίσης. Αν θέλετε μερικές πληροφορίες παραπάνω για το ηλεκτρονικο τσιγαρο δείτε ένα άρθρο που εγώ το βρήκα πολύ ενδιαφέρον http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/7941021.stm