Αναλώσιμα φίλτρα

Τα αναλώσιμα φίλτρα είναι το μέρος του ηλεκτρονικού τσιγάρου, το οποίο δίνει στο χρήστη του την αίσθηση του καπνίσματος, προσφέροντάς του την νικοτίνη που θέλει. Τα συστατικά που βρίσκονται στα αναλώσιμα φίλτρα του ηλεκτρονικου τσιγαρου είναι η νικοτινη, η φυτική γλυκερίνη, άρωμα φαγητών και νερό. Η νικοτίνη βρίσκεται σε υγρή μορφή και σε μικρότερη ποσότητα από τα κανονικά τσιγαρα,. Διακρίνονται σε διάφορες κατηγορίες, ανάλογα με το ποσοστό νικοτίνης που περιέχουν. Μπορείτε να βρείτε τα φίλτρα υψηλής ποσότητας, μέτριας και μικρής ποσότητας νικοτίνης. Στην επιλογή σας αφήνεται το ποσοστό νικοτίνης που θέλετε να περιέχεται στο ηλεκτρονικο τσιγαρο, ωστόσο έχετε και την δυνατότητα επιλογής φίλτρου ηλεκτρονικού τσιγάρου χωρίς καθόλου νικοτίνη. Επίσης είναι διαθέσιμα και διαφορετικές γεύσεις, σε μεγάλη ποικιλία, όπως καραμέλα, βανίλια, μέντα, φράουλα κτλ. Η πιο συνηθισμένη γεύση (και αυτή που προτιμάει το 95% των ηλεκτρονικών καπνιστών) είναι αυτή του καπνού.

Σχόλια από αναγνώστες:

Μαρία - 3/14/2010

Εγώ στην αρχή χρησιμοποιούσα τα φίλτρα με το ποσοστό νικοτίνης που είχαν τα τσιγάρα που κάπνιζα. Πλέον, εδώ και περίπου δύο μήνες χρησιμοποιώ χωρίς καθόλου νικοτίνη. Το κάθε φίλτρο μου κρατάει περίπου όσο δέκα τσιγάρα. Δεν έχω δοκιμάσει αυτά με γεύσεις όμως μέχρι στιγμής. Τα έχει δοκιμάσει κανένας;

Νικολέτα - 3/15/2010

Μαρία εγώ είχα δοκιμάσει τα φίλτρα με γεύση μήλου, όμως δεν μου άρεσαν πολύ. Ένιωθα ότι χαλούσαν την γεύση του τσιγάρου, Χρησιμοποιώ τα φίλτρα με γεύση καπνού. Κάνουν ακόμα καλύτερη την αίσθηση του καπνίσματος. Παρ όλα αυτά θα ήθελα να σε ρωτήσω αν τα φίλτρα που χρησιμοποιείς εσύ χωρίς νικοτίνη, κάνουν το τσιγάρο να έχει ωραία γεύση; Σκέφτομαι να τα δοκιμάσω αλλά φοβάμαι πως δεν θα καταλαβαίνω ότι καπνίζω.

Μαρία - 3/22/2010

Καλό θα ήταν να αρχίσεις να τα χρησιμοποιείς για να κόψεις σιγά σιγά και τον εθισμό σου στην νικοτίνη. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη στην αίσθηση του καπνίσματος, απλά θα σου φαίνεται ακόμα πιο ελαφρύ.. Και αν προσπαθείς να κόψεις το κάπνισμα το ηλεκτρονικό τσιγάρο χωρίς νικοτίνη είναι μία καλή ιδέα για να τα καταφέρεις.

Χρήστος - 3/23/2010

Πόσο περίπου διαρκούν τα φίλτρα του ηλεκτρονικού τσιγάρου; Έχω δει να το χρησιμοποιούν πολλοί και το δοκίμασα από ένα φίλο μου. Σκέφτομαι να το αγοράσω και εγώ, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...Ευχαριστώ!

Κώστας Παπ. - 3/24/2010

Η διάρκεια των φίλτρων εξαρτάται από αρκετά πράγματα, πρώτον από το πόσο συχνά χρησιμοποιείς το ηλεκτρονικο τσιγαρο και το είδος του φίλτρου. Για κάθε είδους ηλεκτρονικού τσιγάρου υπάρχουν και τα αντίστοιχα φίλτρα. Ένας μέσος όρος μπορεί να είναι 1 με 1 ½ πακέτο τσιγάρων. Δεν όμως απόλυτο, μπορείς να δεις παραπάνω πληροφορίες για όσα θέλεις για το ηλεκτρονικο τσιγαρο εδώ http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/7941021.stm Επίσης, ως χρήστης του ηλεκτρονικού τσιγάρου, στο προτείνω ανεπιφύλακτα.