Ηλεκτρονικο τσιγαρο τιμή

Ο νέος τρόπος καπνίσματος είναι το ηλεκτρονικο τσιγαρο, όλο και περισσότεροι καπνιστές στρέφονται προς αυτό για να αποφύγουν τις συνέπειες του καπνίσματος. Με το κάπνισμα του κανονικού τσιγάρου ο καπνιστής κινδυνεύει από καρδιακές παθήσεις, καρκίνο του πνεύμονα και πολλές άλλες ανεπιθύμητες καταστάσεις. Όλα αυτά καπνίζοντας το ηλεκτρονικό τσιγάρο τα αποφεύγει, καθώς δεν περιέχονται στο ηλεκτρονικο τσιγαρο οι ουσίες που υπάρχουν στο τσιγάρο και το σημαντικότερο δεν πραγματοποιείται καύση του καπνού. Αυτό είναι το μεγαλύτερο θετικό, καθώς κατά την καύση του καπνού δημιουργούνται και άλλες ανεπιθύμητες ουσίες που είναι βλαβερές για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ακόμη ένα θετικό είναι πως δεν διαφέρει πολύ με το κανονικό τσιγάρο, η αίσθηση του καπνίσματος δεν αλλοιώνεται από το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι η ίδια ακριβώς, όπως και η όψη και η χρήση του είναι ίδια με του κανονικού τσιγάρου. Η διαφορά μεταξύ τους είναι πως με το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν κινδυνεύει κανείς, ούτε ο χρήστης ούτε οι γύρω του. Ο ατμός που παράγει δεν είναι καθόλου βλαβερός, και είναι το αποτέλεσμα της ατμοποίησης του νερού, της νικοτίνης (αν την επιλέξει ο χρήστης), της φυτικής γλυκερίνης και άλλων αρωματικών συστατικών, που δεν βλάπτουν. Το γεγονός ότι περιέχεται νικοτίνη στο ηλεκτρονικο τσιγαρο κάνει τους καπνιστές να το ζητούν περισσότερο, καθώς τους παρέχει το συστατικό που είναι εθισμένοι χωρίς όλες τις υπόλοιπες ουσίες του τσιγάρου. Μερικοί το χρησιμοποιούν και για να ενισχύσουν την προσπάθειά τους να κόψουν το κάπνισμα, και πολλοί τα καταφέρνουν. Για τους λόγους αυτούς έχει ζήτηση, άρα και μεγαλύτερη προσφορά.

Οι προμηθευτές ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι πολλοί, όμως χρειάζεται προσοχή στην αγορά του, καθώς πρόκειται για ένα προϊόν που θα το χρησιμοποιείτε καθημερινά. Η τιμή στο ηλεκτρονικο τσιγαρο, δεν είναι υψηλή. Κυμαίνεται κατά μέσο όρο η τιμή του ηλεκτρονικού τσιγάρου στα 50 ευρώ. Αν και υπάρχουν εταιρίες που το πουλάνε πολύ ακριβότερα και άλλες πολύ φθηνότερα. Παρ" όλα αυτά η πολύ χαμηλή τιμη ηλεκτρονικου τσιγαρου σημαίνει πως και η ποιότητά του κυμαίνεται σε εξίσου χαμηλά επίπεδα. Για το λόγο αυτό να μην προτιμάτε το ηλεκτρονικό τσιγαρο να έχει πολύ χαμηλή τιμη. Καλό θα είναι να βρίσκετε προϊόντα σε λογικές τιμές, και να εμπιστεύεστε αξιόπιστες εταιρίες.

Οι περισσότεροι δίνουν μεγάλη σημασία στη τιμη του ηλεκτρονικού τσιγάρου, και αυτό εν μέρη είναι καλό. Όμως τα παραδείγματα για προιόντα σε πολύ χαμηλές τιμές και τη κακή ποιότητα που έχουν είναι πολλά. Η τιμή του ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν είναι πολύ ακριβή, αν σκεφτείτε πως το αγοράζετε μόνο μία φορά και δεν χρειάζεται να δίνεται χρήματα επιπλέον. Δείτε το ως μία μικρή επένδυση. Αφού το αγοράσετε, και έπειτα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντικαθιστάτε τα αναλώσιμα φίλτρα όταν τελειώνουν, των οποίων επίσης η τιμή είναι πολύ χαμηλή. Ένας ακόμη λόγος λοιπόν για τη ζήτηση του ηλεκτρονικού τσιγάρο είναι η τιμή του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Το οικονομικό όφελος που έχετε χρησιμοποιώντας το αντί να καπνίζετε κανονικά τσιγάρα είναι τεράστιο εφόσον, δεν θα έχετε τα καθημερινά έξοδα για τσιγάρα.

Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε εταιρίες ηλεκτρονικών τσιγάρων και διάφορες τιμές, και να καταλήξετε στο ηλεκτρονικο τσιγαρο και την τιμή που σας συμφέρει.

Σχόλια από αναγνώστες:

Kitri_vas - 3/17/2010

Όταν άρχισα να κάνω την έρευνα αγοράς μου για το ηλεκτρονικό τσιγάρο βρήκα διάφορες εταιρίες με διαφορετικές τιμές στο ηλεκτρονικο τσιγαρο. Οι περισσότερες κυμαίνονταν στα 50 ευρώ. Αυτή είναι και η τιμη που πήρα εγώ το δικό μου ηλεκτρονικο τσιγαρο. Δεν το βρήκα ακριβή τη τιμή, και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Είχα ακούσει πως η τιμή του ηλεκτρονικου τσιγαρου ήταν γύρω στα 100 ευρώ (διπλάσια δηλαδή από την τιμή που εγώ το αγόρασα), για αυτό έκανα αναζήτηση στο διαδίκτυο για ¨ηλεκτρονικο τσιγαρο τιμη" και βρήκα αρκετά αποτελέσματα. Κατέληξα στο ηλεκτρονικο τσιγαρο medicre PLUS και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από την τιμή του και από την ποιότητά του.