Σημαντικό πλεονέκτημα του ηλεκτρονικού τσιγάρου

Αν βρίσκατε ένα προϊόν φθηνότερο από αυτό που μέχρι τώρα χρησιμοποιείτε αλλά σας έδινε την ίδια ικανοποίηση, δεν θα αρχίζατε να το χρησιμοποιείτε; Οι περισσότεροι από εσάς επιλέγουν φθηνότερα προϊόντα, εφόσον μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν σε καλύτερη τιμή, για να κερδίσουν χρήματα. Αυτός είναι ένας λόγος - σίγουρα όχι ο σημαντικότερος - που οι περισσότεροι επιλέγετε να αντικαταστήσετε το τσιγαρο σας με το ηλεκτρονικο τσιγαρο. Καθημερινά όλο και περισσότεροι καπνιστές κόβουν το καπνισμα, για να εξοικονομήσουν χρήματα, και το ηλεκτρονικο τσιγαρο είναι η ιδανική λύση εφόσον προσφέρει και την ικανοποίηση που δίνει το τσιγάρο.

Όσοι καπνίζετε καταναλώνετε καθημερινά τουλάχιστον πέντε ευρώ για ένα πακέτο τσιγάρα, αν αθροίσετε τα ποσά, σε μια εβδομάδα έχετε το πόσο που χρειάζεστε για να αποκτήσετε το ηλεκτρονικο τσιγαρο. Και εφόσον το αποκτήσετε πλέον, το μονό που έχετε να κάνετε είναι να αντικαθιστάτε τα φίλτρα νικοτίνης του ηλεκτρονικού τσιγάρου, όπου η τιμή τους είναι πολύ χαμηλή και ακόμη διαρκούν για αρκετό καιρό. Κάθε φίλτρο ισοδυναμεί περίπου με 10 τσιγάρα. Το υγρό που βρίσκεται στα φίλτρα νικοτίνης είναι αυτό που προσδίδει στο ηλεκτρονικο τσιγαρο την ίδια αίσθηση με το κοινό καπνισμα, δίνοντας σας την δόση νικοτίνης που θέλετε χωρίς την πίσσα και τις άλλες τοξικές ουσίες του τσιγάρου. Η συσκευή χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως το παραδοσιακό τσιγαρο, χωρίς όμως να χρειάζεστε φωτιά για το ανάψετε. Ενεργοποιείται αυτόματα και λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικο τσιγαρο, στην αρχή θα είχατε μείνει έκπληκτοι από την ομοιότητα ανάμεσα σε αυτό και το συμβατικό τσιγαρο. Το γεγονός ότι έχει την ίδια γεύση με το τσιγάρο καθώς και την ίδια μορφή, είναι ένα θετικό για εσάς. Άλλοι λόγοι που προτιμάτε το ηλεκτρονικο τσιγαρο από το κανονικό είναι ότι δεν αφήνει μυρωδιά, δεν παράγει καπνό και είναι πολύ οικονομικότερο. Ο σημαντικότερος λόγος βέβαια είναι ότι δεν θέτει σε κίνδυνο τόσο την δίκη σας υγεία όσο και των υπολοίπων γύρω σας.

Αυτοί είναι οι λόγοι που οι πωλήσεις του προϊόντος συνεχώς αυξάνονται και όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που αντικαθιστούν το κανονικό τους τσιγαρο με το ηλεκτρονικο τσιγαρο. Ψάξτε να βρείτε μια αξιόπιστη εταιρία για να προμηθεύεστε τα φίλτρα σας ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για το ηλεκτρονικο τσιγαρο, μέσω του internet. Κάποιες εταιρίες έχουν και διάφορες προσφορές, για πακέτα δυο η τριών προϊόντων μαζί σε καλύτερη τιμή. Αν ψάξετε, θα βρείτε αυτό που σας συμφέρει καλύτερα.

Το ηλεκτρονικο τσιγαρο είναι ο νέος εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος, και πολλοί από εσάς τον έχουν υιοθετήσει. Πολλοί είναι επίσης και αυτοί που με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού τσιγάρου κατάφεραν να κόψουν το καπνισμα. Βέβαια δεν προωθείται ως μέσω διακοπής του καπνίσματος, αλλά μπορεί σίγουρα να ενισχύσει την προσπάθεια σας αυτή. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε , παραμόνο να κερδίσετε, έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής και πολλά από τα χρήματα σας.

Σχόλια από αναγνώστες:

Leona - 3/16/2010

Tο πρώτο ηλεκτρονικό τσιγάρο το απόκτησα πριν δύο χρόνια, και το είχα πάρει 100ευρώ. Η τιμή σε σχέση με αυτά που υπόσχεται να μου εξοικονομήσει δεν είναι υπερβολική, όμως πλέον έχω βρει μία σελίδα από την οποία αγόρασα το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην μισή τιμή και τα αναλώσιμα φίλτρα σε πολύ καλή τιμή. Χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό τσιγάρο, εξοικονόμησα τα χρήματα που έδινα καθημερινά για τσιγάρα. Σίγουρα δεν είναι το κύριο πλεονέκτημά του, όμως είναι ένα από τα πιο σημαντικά. Η συμβουλή μου προς όλους όσους χρησιμοποιούν ή σκέφτονται να αποκτήσουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι να ψάχνουν σελίδες ποιοτικές που έχουν πιστοποιημένα προϊόντα και έχουν όλες τις πληροφορίες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Καθώς τώρα πια οι πωλητές ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι πάρα πολλοί και έχετε πολλές επιλογές, κάντε μία σωστή έρευνα αγοράς πριν αποφασίσετε να αγοράσετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Τατιάνα - 3/23/2010

Εγώ χρησιμοποιώ το ηλεκτρονικο τσιγαρο Medicre Plus και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη και από την ποιότητα του προϊόντος και από την εξυπηρέτηση. Από την ημέρα που χρησιμοποιώ το ηλεκτρονικό τσιγάρο, σταμάτησε ο τσιγαρόβηχας, η ατμόσφαιρα στο σπίτι μου έχει ήδη καθαρίσει από την μυρωδιά του τσιγάρου και έχω εξοικονομήσει πολλά από τα χρήματα που έδινα για τσιγάρα καθημερινά, η αρχική τιμή του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι πιο ακριβή από ένα πακέτο τσιγάρα, όμως χρησιμοποιώντας το έπαψα να αγοράζω καθημερινά τσιγάρα και κέρδισα πολλά χρήματα. Είναι η καλύτερη λύση για τους καπνιστές, αφού μπορούν να καπνίζουν πιο υγιεινά και πιο οικονομικά.