Το ηλεκτρονικο τσιγαρο δέχεται καλές κριτικές από το “The Doctors”

Λοιπόν, περιμέναμε πολύ καιρό και επιτέλους! Στα πρώτα δέκα προϊόντα του 2008 του “The Doctors” υπάρχει και το ηλεκτρονικο τσιγαρο με καλές κριτικές! Οι ίδιοι οι γιατροί επισήμαναν ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν προορίζεται για τους μη καπνιστές, ωστόσο, για τους καπνιστές φαίνεται να είναι η ιδανική επιλογή. Δεδομένου ότι όλοι οι γιατροί είναι μη καπνιστές, έβαλαν μια γυναίκα καπνίστρια, την Beverly, η οποία έχει παλέψει με το κάπνισμα για χρόνια , να δοκιμάσει το ηλεκτρονικο τσιγαρο. Μετά από δύο ημέρες, είχε ελαττώσει τα τσιγάρα που κάπνιζε καθημερινά και είπε ότι είναι πραγματικά ενθουσιασμένη και ότι θα το πρότεινε σε όλους.

Λίγα πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Πρώτον αναλογία τσιγάρων σε φυσίγγιο. Tο ότι ισοδυναμεί ένα φυσίγγιο με 20 τσιγάρα είναι αμφισβητούμενο ευρέως. Τα περισσότερα φυσίγγια που έχουν δοκιμαστεί, αναλογούσαν σε 7-10 τσιγάρα. Αυτό διαφέρει ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε τη σωστή ποσότητα νικοτίνης για τις ανάγκες σας, καθώς και αν καπνίζετε όλη μέρα. Δεύτερον, είναι διαθέσιμα και στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή και υπάρχουν χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες από τη Βόρεια Αμερική. Είστε έτοιμοι να κάνετε την αλλαγή;

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε διαβάστε τα άρθρα προσεχτικά ή ανατρέξτε σε συγκεκριμένες σελίδες για πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρονικο τσιγαρο.

Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε μια αλλαγή στη ζωή σας! Και αν σας ενδιαφέρει να μάθετε και περισσότερα από γιατρούς που έχουν δώσει την συγκατάθεση τους για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, κοιτάξτε τα ανάλογα άρθρα από ομιλίες και έρευνες αυτών. Στο διαδίκτυο θα βρείτε όλες όσες χρειάζεστε!

Σχόλια από αναγνώστες: