Εταιρίες ηλεκτρονικου τσιγαρου

Με μία γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλές εταιρίες - μάρκες ηλεκτρονικού τσιγάρου. Και αυτό είναι καλό καθώς έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε το προϊόν που θεωρείτε καλύτερο και σας συμφέρει. Διαφέρουν οι τιμές από μάρκα σε μάρκα, και η ποιότητα σίγουρα. Κάποιες έχουν πολύ χαμηλές τιμές και αρκετά πακέτα προσφορών, για κάθε τσέπη.

Επίσης μπορείτε να βρείτε διαφορετικά είδη ηλεκτρονικού τσιγάρου, διαφορετικά σε όψη, είναι κάποια ίδια με τα συμβατικά τσιγάρα και άλλα που είναι πιο "όμορφα" σε όψη. Ακόμη υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις, κάθε εταιρία - μάρκα έχει τις δικές της επιλογές και διαθέτει και διαφορετικές ποσότητες νικοτίνης. Υπάρχει και η επιλογή φίλτρων που δεν έχουν καθόλου νικοτίνη και είναι διαθέσιμη από όλους τους προμηθευτές.

Αν ψάξετε αρκετά θα καταφέρετε να βρείτε το καλύτερο για εσάς. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί υπάρχουν και οι περιπτώσεις παραπλάνησης, όπως για παράδειγμα, κάποιες εταιρίες οι οποίες ισχυρίζονται ότι προμηθεύονται τα ηλεκτρονικα τσιγαρα από χώρες της Ευρώπης, για να πλασάρουν στους αγοραστές κινέζικα προϊόντα για Ευρωπαϊκά.

Ακόμη πρέπει να έχετε υπόψη σας πως ο ΕΟΦ δεν απαγορεύει την χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου, ούτε το καθιστά επικίνδυνο για την υγεία. Όμως δεν έχουν διεξαχθεί ακόμη έρευνες που να αποδεικνύουν πως μπορείτε να κόψετε το κάπνισμα,για αυτό το λόγο, το ηλεκτρονικο τσιγαρο θεωρείται μία εναλλακτική μέθοδος καπνίσματος και όχι τρόπος για να κόψετε το κάπνισμα.

Σχόλια από αναγνώστες: