Δηλώσεις για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Ήταν απαραίτητο να συμβεί! Μια ενημερωτική κριτική στη WPVI τηλεόραση της Φιλαδέλφεια, αφορούσε το ηλεκτρονικο τσιγαρο, όπου ο Δρ. Richard Wender, Jefferson University Hospital οικογενειακός γιατρός και ο προηγούμενος εθνικός πρόεδρος της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, δήλωσε ότι " Οτιδήποτε αντικαθιστά το πραγματικό τσιγαρο είναι καλύτερο για την υγεία σας."

Αυτό είναι μεγάλη είδηση για το κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Με την εξάπλωση της προβολής των ηλεκτρονικών τσιγάρων, όλο και περισσότεροι αρχίζουν να παρατηρούν και να θέτουν ερωτήσεις. Οι καπνιστές που δεν θέλουν να σταματήσουν το κάπνισμα, επειδή τους αρέσει, μπορεί να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικο τσιγαρο ως εναλλακτική λύση.

Υπάρχουν συνεχείς συνομιλίες σχετικά με το αν το ηλεκτρονικο τσιγαρο είναι μια συσκευή για να σταματήσουν το κάπνισμα οι καπνιστές και θα πρέπει να ρυθμίζεται από τη FDA. Ωστόσο, ένα γεγονός παραμένει, ότι σε αντίθεση με το αυτοκόλλητο, το χάπι, ή τη τσίχλα νικοτίνης, το ηλεκτρονικο τσιγαρο δίνει στον χρήστη του την αίσθηση του καπνίσματος. Και βάση ερευνών που έχουν γίνει μολις το 15 % από αυτούς που έχουν χρησιμοποιήσει τσίχλες, αυτοκόλλητα ή το χάπι νικοτίνης, έχει μείνει ευχαριστημένο από αυτά. Ενώ οι χρήστες του ηλεκτρονικού τσιγάρου αυξάνονται συνεχώς.

Το ηλεκτρονικο τσιγαρο διατίθεται επίσης με και χωρίς νικοτίνη. Έτσι, αν το αυτοκόλλητο σας δεν σας προσφέρει πια νικοτινη αλλά νιώθετε ότι σας λείπει, δοκιμάστε το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αγοράστε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο σήμερα!

Επίσης, το ηλεκτρονικο τσιγαρο υπάρχει στο νούμερο 10στο κατάλογο του 2008 στο “The Doctors”!

Σχόλια από αναγνώστες: