Το ηλεκτρονικό τσιγάρο EVO

Διαβάζοντας ένα άρθρο για το κάπνισμα και την απαγόρευση του έπεσε το μάτι μου σε μία αναφορά στο ηλεκτρονικο τσιγαρο, και ότι η απαγόρευση του καπνίσματος δεν αφορά την χρήση του. Επειδή είμαι πολλών χρόνων καπνιστής η απαγόρευση του καπνίσματος ήταν κάτι όχι ιδιαίτερα ευχάριστο για μένα. Όμως το ηλεκτρονικό τσιγάρο ήταν κάτι τελείως άγνωστο για μένα, δεν είχε τύχει να ακούσω ξανά νωρίτερα κάτι για αυτό. Έτσι άρχισα να ψάχνω πληροφορίες για το τι είναι το ηλεκτρονικο τσιγαρο, πως λειτουργεί, από τι αποτελείται το ηλεκτρονικο τσιγαρο και ένα σωρό άλλες απορίες που είχα σχετικά με αυτό. Βρήκα λοιπόν μία σελίδα για το ηλεκτρονικο τσιγαρο EVO.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο EVO λοιπόν εφευρέθηκε στη Κίνα και πλέον πωλείται παγκοσμίως. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο ή αλλιώς e-cigarette είναι μια συσκευή που αποτελείται από τον ατμοποιητή, το αναλώσιμο φίλτρο(όπου βρίσκεται η νικοτίνη) και την μπαταρία. Ο ατμοποιητής του ηλεκτρονικου τσιγαρου EVO μετατρέπει την νικοτίνη και τις αρωματικές ουσίες που βρίσκονται στο αναλώσιμο φίλτρο σε ατμό,τον οποίο εκπνέει ο καπνιστής και εξαφανίζεται σε λίγα δευτερόλεπτα, ούτε όμως βλάπτει κανέναν. Επίσης δεν περιέχει τις χιλιάδες καρκινογόνες ουσίες που υπάρχουν στα τσιγάρα καπνού και ένα ακόμη θετικό του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι πως δεν απαγορεύεται πουθενά η χρήση του εφόσον δεν παράγεται καύση και καπνός. Έτσι σκέφτηκα να το αποκτήσω, όμως δεν έμεινα τελείως ευχαριστημένη από την αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου EVO, καθώς δεν μου άρεσε η γεύση του και απογοητεύτηκα.

Σκέφτηκα λοιπόν να δοκιμάσω ένα διαφορετικό ηλεκτρονικό τσιγάρο αυτή τη φορά και είδα πολύ καλές κριτικές για το Medicre Plus. Η γεύση του ήταν πολύ καλύτερη από του ηλεκτρονικού τσιγάρου EVO, και τα αναλώσιμα φίλτρα του διαρκούσαν περισσότερο. Το χρησιμοποιώ εδώ και 8 μήνες και δεν το έχω αλλάξει έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από αυτό και το έχω πάρει δώρο και στου φίλους μου. Το καλύτερο είναι ότι κατάφερα να αντικαταστήσω το το κάπνισμα του τσιγάρου με το ηλεκτρονικό κάπνισμα. Από αυτή την αλλαγή κατάφερα να κερδίσω πολλά. Καλύτερη ζωή, περισσότερη ζωντάνια, πιο καθαρό περιβάλλον και πολλά χρήματα, καθώς τελείωσαν τα καθημερινά έξοδα για δύο πακέτα τσιγάρων την ημέρα. Χρησιμοποιώ το ηλεκτρονικο τσιγαρο και απολαμβάνω το κάπνισμα υγιεινά. Επίσης καπνίζω παντού ελεύθερα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους καπνιστές και εύχομαι να το είχα ανακαλύψει νωρίτερα.

Όμως για όσους δεν έχουν χρησιμοποιήσει ξανά το ηλεκτρονικό τσιγάρο και είναι η πρώτη φορά που σκέφτονται να το αγοράσουν, τους συμβουλεύω να το ψάξουν και να μην λειτουργήσουν παρορμητικά όπως εγώ και απογοητεύτηκα από την πρώτη μου αγορά. Καλό θα είναι να διαβάσουν κριτικές και να βρουν μια αξιόπιστη εταιρία που να παρέχει το ηλεκτρονικο τσιγάρο, εγώ σας προτείνω αυτό που χρησιμοποιώ και εγώ το Medicre Plus, καθώς η ίδια έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.

Σχόλια από αναγνώστες:

Χαρά - 3/20/2010

Και εγώ χρησιμοποιώ το ίδιο ηλεκτρονικό τσιγάρο και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη και από το προϊόν και από την εξυπηρέτηση. Επίσης έχω κάνει και εγώ και λάθος αγορά όπως οι περισσότεροι, και η εξυπηρέτηση ήταν πολύ χάλια. Χρειάστηκε να καλέσω στην εταιρία από όπου είχα προμηθευτεί το πρώτο ηλεκτρονικό τσιγάρο τρεις φορές μέχρι τελικά να μου το αποστείλουν και τελικά ήταν χάλια η γεύση τα φίλτρα διαρκούσαν ελάχιστα και έψαξα και βρήκα το ηλεκτρονικο τσιγαρο Medicre Plus και δεν έχω κανένα παράπονο. Γενικά συστήνω και εγώ ως χρήστης του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε όλους τους καπνιστές για να αποφύγουν όλες τις κακές συνέπειες του καπνίσματος. Με το ηλεκτρονικο τσιγαρο άλλαξε η ζωή μου!