Σε ποιους απευθύνεται το ηλεκτρονικο τσιγαρο

  • Το ηλεκτρονικο τσιγαρο απευθύνεται σε όσους έχουν εθιστεί πολύ στον καπνό του τσιγάρου και θέλουν να βρουν ένα τρόπο να το ελαττώσουν ή ακόμα και να απαλλαγούν από αυτό.
  • Απευθύνεται σε όσους θέλουν να αυξήσουν τις αντοχές τους και να μην συνεχίσουν να βλάπτουν τον οργανισμό τους με το καπνισμα.
  • Το ηλεκτρονικο τσιγαρο απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να καπνίζουν ελεύθερα παντού, εφόσον το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους κλειστούς χώρους.
  • Απευθύνεται σε όσους έχουν καταλάβει το κακό που κάνει το καπνισμα και θέλουν να βρουν έναν τρόπο να το κόψουν. Μία βοήθεια στη προσπάθεια τους είναι το ηλεκτρονικο τσιγαρο.
  • Το ηλεκτρονικό τσιγάρο απευθύνεται σε όσους θέλουν μία πιο υγιεινή ζωή.
  • Σε όσους έχουν βαρεθεί την κακοσμία του τσιγαρου, τις στάχτες, τα αποτσίγαρα, τον τσιγαρόβηχα και όλα τα υπόλοιπα αρνητικά του τσιγάρου.
  • Το ηλεκτρονικό τσιγάρο απευθύνεται σε αυτούς που δεν είναι διαθέσιμοι να ξοδεύουν άλλα χρήματα για τον καπνό του τσιγάρου, που μόνο κακό προκαλεί στην υγεία τους.
  • Τέλος, το ηλεκτρονικο τσιγαρο απευθύνεται σε καπνιστές που δεν θέλουν να βλάπτουν τους γύρω τους και τα παιδία τους μέσω του παθητικού καπνίσματος.

Σχόλια από αναγνώστες:

drektor - 3/15/2010

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να χρησιμοποιώ το ηλεκτρονικο τσιγαρο όσο καπνίζω και κανονικά τσιγάρα, σκέφτομαι ναι το αποκτήσω όμως αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει. Μήπως δεν κάνει να χρησιμοποιώ το ηλεκτρονικό τσιγάρο και παράλληλα να καπνίζω κανονικά τσιγάρα;

Μαριλένα - 3/16/2010

Γειά σου drektor, εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το ηλεκτρονικό τσιγάρο και δεν έχω καταφέρει ακόμα να κόψω το κάπνισμα, μερικές φορές νιώθω πως θέλω να κάνω ένα τσιγάρο και έτσι μπορώ να πω ότι παράλληλα καπνίζω και το κανονικό τσιγάρο και το ηλεκτρονικό, δεν υπάρχει πρόβλημα. Το ηλεκτρονικο τσιγαρο ούτως ή άλλως το είναι ένας εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος, πιο υγιεινός από το κανονικό τσιγάρο. Αν θες να καπνίζεις πιο υγιεινά εγώ σου προτείνω να αποκτήσεις το ηλεκτρονικό τσιγάρο, κάποιους τους έχει βοηθήσει ακόμη και να κόψουν το κάπνισμα, αυτό προσπαθώ και εγώ να καταφέρω. Σου εγγυώμαι πάντως πως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ακόμα και αν καπνίζεις και τα δύο παράλληλα. :)

Sirocco - 3/28/2010

Έψαχνα καιρό να βρω κάτι που θα με βοηθούσε πραγματικά να κόψω το κάπνισμα, και αν και είχα δοκιμάσει τις τσίχλες νικοτίνης και τα αυτοκόλλητα όμως δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Ψάχνοντας συνεχώς, ανακάλυψα το ηλεκτρονικο τσιγαρο και μου φάνηκε πολύ καλή ιδέα εφόσον πρόκειται για κάτι που είναι ίδιο με το τσιγάρο. Τις πληροφορίες που έψαχνα για το ηλεκτρονικο τσιγαρο της βρήκα στο http://www.myhomework.gr μπορείτε να ρίξετε και εσείς μια ματιά να ψάχνετε για κάποιες ακόμα πληροφορίες. Από την ημέρα που το χρησιμοποιώ δεν έχω καπνίσει ξανά κανονικό τσιγάρο, όταν το αγόρασα είχα διαβάσει πως δεν πρόκειται για μέθοδο να κόψω το κάπνισμα, όμως εγώ χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικο τσιγαρο κατάφερα να κόψω το κάπνισμα τελείως!Το συνιστώ σε όλους τους καπνιστές.