Τα 10 καλύτερα μέρη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι αρκετά καινούριο στη αγορά και πολλοί άνθρωποι έχουν ένα περίεργο βλέμμα, όταν αναφέρεται ακόμη και το όνομα. Λοιπόν, αν δεν γνωρίζετε τι είναι, ρίξτε μια ματιά.

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα μέρη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας, με την προϋπόθεση βέβαια είστε κάπως "ταραξίας" και θέλετε να δίνετε απάντηση σε πολλές ερωτήσεις όπως " Τι στο καλό νομίζεις ότι κάνεις; " στους γύρω σας που πιστεύουν ότι καπνίζετε μέσα στα πνευμόνια τους. Λάβετε υπόψη σας το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν παράγει επιβλαβές καπνό. Δεν υπάρχει καπνός. Είναι απλά ατμός που διαχέεται.

10. Στο αεροπλάνο

Να είστε προετοιμασμένοι για τους άλλους επιβάτες που μπορεί να πατήσουν το κουμπί έκτακτης ανάγκης. Έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την FAA και τη χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων σε ένα αεροπλάνα.

9. Στο σχολείο των παιδιών σε κάποια εκδήλωση.

Υποθέτοντας πως δεν σας πέταξαν έξω από την αίθουσα για την κατανάλωση, σίγουρα θα έχετε πάνω σας πολλά βλέμματα από τους πιο ευαίσθητους γονείς. Ας μην ενθαρρύνετε όμως και τα παιδιά, καλό θα είναι να μην σας βλέπουν.

8. Στο εμπορικό.

Φροντίστε να έχετε μια γρήγορη εξήγηση για την ασφάλεια του εμπορικού.

7. Στην εκκλησία.

Η Βίβλος δεν μπορεί να πει τίποτα για τα ηλεκτρονικα τσιγαρα, αλλά στοιχηματίζω ότι ο Ιερέας θα πει.

6. Στο σινεμά.

Ανάλογα με το φωτισμό, πιθανότατα δεν θα διαπιστώσουν ότι χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικο τσιγαρο.

5. Στην τηλεόραση.

Αυτό είναι για τους ηθοποιούς που το διαβάζουν. Σοβαρά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην τηλεόραση.

4. Στο εστιατόριο.

Να είστε προετοιμασμένοι για τους τύπους που θα το περάσουν για κανονικό τσιγάρο.

3. Στη βιβλιοθήκη.

Απλά να το χρησιμοποιείτε ήσυχα.

2. Στο μπαρ.

Ακόμα και ο ιδιοκτήτης θα σας κάνει να νιώσετε άνετα....μέχρι να καταλάβει πως πρόκειται για το πρώτο βήμα για τη δημιουργία Εξολοθρευτή.

1. Στο νοσοκομείο.

Ξανά, να έχετε μια γρήγορη εξήγηση, για να μην υποφέρετε από μεγάλης διάρκειας διαλέξεις σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος σε εσάς και αυτούς γύρω σας.

Ορίστε, οι 10 πρώτες θέσεις για extreme μέρη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικο τσιγαρο και να δημιουργήσετε ένταση, επειδή όπως είπαμε και προηγουμένως είστε κάπως "ταραξίας!

Σχόλια από αναγνώστες: