Μερικά πράγματα για το ηλεκτρονικο τσιγαρο hungary

Τον τελευταίο καιρό άκουγα συχνά για το ηλεκτρονικο τσιγαρο και έβλεπα όλο και περισσότερους γύρω μου να το χρησιμοποιούν. Με αφορμή ένα συνάδελφο μου, αποφάσισα και εγώ να το αποκτήσω. Πρόσεξα πως το χρησιμοποιούσε ακόμα και στο γραφείο χωρίς ωστόσο να ενοχλεί κανέναν και να μην μολύνει την ατμόσφαιρα του γραφείου. Ήμουν πολύ περίεργη να μάθω παραπάνω πληροφορίες για αυτό, και ρώτησα τον συνάδελφο μου από που το προμηθεύτηκε πόσο ευχαριστημένος ήταν από αυτό και αν η αίσθηση έμοιαζε με αυτή του καπνίσματος κανονικού τσιγάρου. Μου έδωσε να δοκιμάσω και εγώ, για να πεισθώ πως δεν υπήρχε διαφορά στην αίσθηση, και όντως έτσι είναι. Το καλύτερο ακόμη, είναι πως έχει και καλύτερη γεύση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν περιέχονται σε αυτό οι χημικές ουσίες που υπάρχουν στο τσιγάρο, και στο ότι δεν δημιουργείται καύση.

Ο συνάδελφος μου αρχικά χρησιμοποιούσε το ηλεκτρονικό τσιγάρο Hungary, πλέον όμως χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο άλλης εταιρίας, υψηλής ποιότητας και τον συμφέρει και οικονομικά. Το ηλεκρονικο τσιγαρο Hungary ήταν αρκετά ακριβό και μπορούσε να βρει ένα πιο οικονομικό που να του προσφέρει την ίδια αίσθηση και να είναι καλής ποιότητας. Απλά, του είχαν συστήσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο Hungary και έτσι πήρε αυτό την πρώτη φορά για να δοκιμάσει. Εμένα μου πρότεινε, καθώς ο ίδιος χρησιμοποιεί πολύ καιρό το ηλεκτρονικό τσιγάρο, να μην προμηθευτώ το ηλεκτρονικό τσιγάρο Hungary επειδή είναι πολύ ακριβό και μπορώ να βρω στο διαδίκτυο εταιρίες που προσφέρουν πολύ καλά ηλεκτρονικά τσιγάρα πιο οικονομικά. Έτσι επιστρέφοντας σπίτι μετά τη δουλειά άρχισα να ψάχνω πληροφορίες για το ηλεκτρονικο τσιγαρο σε σχετικές σελίδες. Και αφού πρώτα βρήκα τις πληροφορίες που χρειαζόμουν αποφάσισα να το αποκτήσω. Βρήκα σε μία πολύ ικανοποιητική τιμή το ηλεκτρονικο τσιγαρο και ήθελα να συγκρίνω την τιμή του με το ηλεκτρονικο τσιγαρο Hungary, η διαφορά ήταν μεγάλη, σχεδόν η διπλάσια τιμή. Αποκτώντας το έμεινα 100% ικανοποιημένη, και κατάλαβα πως δεν υπήρχε λόγος να δώσω μία μικρή περιουσία για αν το αποκτήσω. Σίγουρα δεν θα εμπιστευόμουν και κάποιο που θα είχε πολύ χαμηλή τιμή. Όμως τα 60 ευρώ (που πήρα εγώ το δικό μου ηλεκτρονικο τσιγαρο) είναι μία πολύ φυσιολογική τιμή, και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες εταιρείες σε αυτή τη τιμή κυμαίνονται.

Για όσους μπορεί να μην ξέρουν τι είναι το ηλεκτρονικο τσιγαρο περιληπτικά θα σας δώσω μια ιδέα. Πρόκειται για μια συσκευή που χάρη της τεχνολογίας ατμοποιεί την νικοτίνη που περιέχεται στα αναλώσιμα φίλτρα, και προσφέρει μια ξεχωριστή γεύση. Η καινοτομία αυτή είναι η ιδανική λύση για του καπνιστές, καθώς μπορούν να καπνίζουν υγιεινά πλέον. Το ηλεκτρονικό τσιγαρο δεν περιέχει πίσσα και τις υπόλοιπες χημικές ουσίες του τσιγάρου. Περιέχεται σε αυτό μόνο η νικοτίνη και όταν είναι επιθυμητό, υπάρχουν και τα αναλώσιμα φίλτρα χωρίς νικοτίνη. Με τη χρήση του αποτρέπονται όλοι οι κίνδυνοι που προκαλούνται από το κάπνισμα και παράγει ατμό ο οποίος δεν βλάπτει κανέναν. Αποτελείται από την μπαταρία του, τον ατμοποιητή και τα αναλώσιμα φίλτρο. Για αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε μπορείτε να απευθυνθείτε σε πιο συγκεκριμένα άρθρα.

Εγώ ήθελα να καταθέσω την εμπειρία μου με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, που εκτός από το ότι δίνει την δυνατότητα να καπνίζω πιο υγιεινά, με βοήθησε επιπλέον να κόψω το κάπνισμα, χάρη στο σχεδιασμό και την λειτουργία του. Έπαιρνα την δόση νικοτίνης που ήθελα χωρίς να χρειάζεται να καπνίσω τσιγάρο. Τι καλύτερο από αυτό; Το συστήνω σε όλους του καπνιστές, για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής και για αυτούς και για τις οικογένειες τους! Χρησιμοποιείται παντού χωρίς καμία απαγόρευση!

Σχόλια από αναγνώστες: