Ηλεκτρονικο τσιγαρο gamucci

Μετά την απαγόρευση του καπνίσματος έχει αυξηθεί πολύ η χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και έβλεπα πολλούς γνωστούς μου να το χρησιμοποιούν, και σκέφτηκα να βρω και εγώ πληροφορίες για το ηλεκτρονικο τσιγαρο. Ζήτησα όμως πρώτα να δοκιμάσω την αίσθηση που δίνει από έναν φίλο μου που το χρησιμοποιούσε και ήταν ακριβώς η αίσθηση καπνίσματος. Ο φίλος μου είπε πως ο ίδιος είχε καταφέρει να κόψει το κάπνισμα και τον είχε βοηθήσει κατά πολύ το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Εγώ από μεριάς μου είχα προσπαθήσει αρκετές φορές να κόψω το κάπνισμα, αλλά δεν τα κατάφερνα. Είχα δοκιμάσει και τις τσίχλες νικοτίνης, και τα αυτοκόλλητα όμως τίποτα από αυτά δεν με βοήθησε, οπότε δεν σκεφτόμουν ότι θα μπορέσει το ηλεκτρονικο τσιγαρο να με βοηθήσει. Επίσης είχα διαβάσει σε σελίδες σχετικές με το ηλεκτρονικό τσιγάρο ότι δεν πρόκειται για μέσο διακοπής του καπνίσματος, αλλά για ένα εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος. Και αυτό ακριβώς έψαχνα ένα εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος, ώστε να απολαμβάνω την αίσθηση αυτή όπου και αν είμαι. Και το ηλεκτρονικό τσιγάρο μου έδινε αυτή τη δυνατότητα.

Ψάχνοντας για αγορά ηλεκτρονικού τσιγάρου βρήκα αρκετά αποτελέσματα και ήμουν ανάμεσα στο ηλεκτρονικο τσιγαρο gamucci και στο Medicre Plus. Το ηλεκτρονικο τσιγαρο gamucci ήταν πιο ακριβό από το ηλεκτρονικο τσιγαρο Medicre Plus και επίσης τελικά ανακάλυψα το ηλεκτρονικο τσιγαρο gamucci ακόμα πιο φθηνό από όσο πωλούνται στη σελίδα από μια υπερ-προσφορά άλλης σελίδας που το πουλούσε σε τιμή χονδρικής. Όπως επίσης και ηλεκτρονικά τσιγάρα άλλων εταιριών. Και κατάλαβα ποιο προϊόν έπρεπε τελικά να διαλέξω. Και έκανα την σωστή επιλογή τελικά, διάλεξα το ηλεκτρονικο τσιγαρο Medicre Plus, χωρίς καν να χρειαστεί να μπω στη διαδικασία να δοκιμάσω και άλλα ηλεκτρονικά τσιγάρα, και ας μου δινόταν η ευκαιρία να τα αγοράσω πολύ πιο φθηνά από όσο πωλούνταν, θα υπήρχε λόγος άλλωστε που υπήρχε αυτή η προσφορά. Να διαλέξουμε το καλύτερο προϊόν.

Έπειτα από οχτώ μήνες περίπου που χρησιμοποιώ το ηλεκτρονικό τσιγάρο, κατάφερα και να μην ανάψω ξανά τσιγάρο και να καπνίζω χωρίς να χρειάζομαι την νικοτίνη. Όπως είχα διαβάσει κάπου το ηλεκτρονικό τσιγάρο περιέχει μία ουσία την μενθόλη, η οποία αντιδοτεί τα ομοιοπαθητικά φάρμακα. Και η ομοιοπαθητική μπορεί να βοηθήσει στην διακοπή του καπνίσματος όσο αφορά τους ψυχικούς παράγοντες που μας κάνουν να θέλουμε να καπνίσουμε, όπως τα νεύρα, η μελαγχολία, το άγχος κτλ. Παρ" όλα αυτά το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν παραχωρείται από κανέναν σαν τρόπος διακοπής του καπνίσματος, όμως μπορεί να εγγυηθεί υγιεινότερο τρόπο καπνίσματος, χωρίς επιβλαβής συνέπειες. Το συστήνω σε όλους, το ηλεκτρονικο τσιγάρο μπορεί να σας προσφέρει μια καλύτερη ζωή, όπως πρόσφερε και σε εμένα.

Σχόλια από αναγνώστες:

iwanna - 3/24/2010

Απέκτησα και εγώ το ηλεκτρονικό τσιγάρο της ίδιας εταιρίας και έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την ποιότητα του, έπειτα από κάποιες κακές αγορές που έκανα. Ακόμη κάποιες πληροφορίες για το ηλεκτρονικο τσιγαρο μπορείτε να βρείτε και εδώ http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/7941021.stm. Το χρησιμοποιώ όπου δεν μπορώ να ανάψω κανονικό τσιγάρο και προσπαθώ να κόψω το κάπνισμα, χρησιμοποιώντας το όλο και πιο συχνά. Μέχρι στιγμής τα πηγαίνω αρκετά καλά, κάνω 3-4 τσιγάρα την ημέρα από "κει που έκανα περίπου 20. Ελπίζω να καταφέρω να κόψω το κάπνισμα!

Βασίλης Πρέκας - 3/31/2010

Ιωάννα μου σου εύχομαι να καταφέρεις να πετύχεις τον στόχο σου τελικά, όπως τα κατάφερα και εγώ και εδώ και 7 μήνες δεν έχω καπνίσει ξανά τσιγάρο καπνού, παραμόνο ηλεκτρονικο τσιγαρο.Και νιώθω άλλος άνθρωπος, πηγαίνω στο γυμναστήριο και γυμνάζομαι κανονικά, δεν κουράζομαι στα πρώτα δέκα λεπτά, αναπνέω καλύτερα, γεύομαι καλύτερα και όλα αυτά επειδή ανακάλυψα το ηλεκτρονικό τσιγάρο...εύχομαι να το είχα ανακαλύψει νωρίτερα!