Προμηθευτείτε το ηλεκτρονικο τσιγαρο

Έχει γίνει ευρέως γνώστη πλέον η χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και η χρησιμότητά του στη βοήθεια κάποιων να κόψουν το κάπνισμα. Συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων που το χρησιμοποιούν και όλο και πιο πολλοί ψάχνουν τρόπους να το αποκτήσουν. Στο διαδίκτυο υπάρχουν σελίδες εταιριών που το παρέχουν. Αν κάποιος ψάξει σε ανάλογες σελίδες θα μπορέσει να πραγματοποιήσει την αγορα του ηλεκτρονικου τσιγαρου, με πολύ απλό τρόπο. Συμπληρώνοντας μία συγκεκριμένη φόρμα αγοράς με τα στοιχεία του. Η πληρωμή είναι πολύ απλή και η παράδοσή του δεν καθυστερεί. Βρίσκοντας μια σωστά επιμελημένη σελίδα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, την λειτουργία, το κόστος, τα οφέλη και τον τρόπο απόκτησής του, μπορεί να το έχει γρήγορα στα χέρια του. Υπάρχουν σελίδες που αναλύουν το ηλεκτρονικο τσιγαρο (από το τι είναι φτιαγμένο μέχρι και το τι φίλτρα μπορεί να χρειαστείτε), πολύ κατανοητά για όλους.

Σχόλια από αναγνώστες:

Μike - 3/22/2010

Πρώτη φορά το ηλεκτρονικό τσιγάρο το είδα να το χρησιμοποιεί μία υπάλληλος στη τράπεζα, μου έκανε τρομερή εντύπωση και δεν μπορούσα να μην την ρωτήσω. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν παιχνίδι, όμως όταν την ρώτησα μου εξήγησε πως πρόκειται για το ηλεκτρονικο τσιγαρο, τον νέο τρόπο καπνίσματος. Είχε αντικαταστήσει το τσιγάρο καπνού με το ηλεκτρονικο τσιγαρο. Και ρώτησα που μπορώ να το αγοράσω και εγώ, μου έδωσε την ηλεκτρονική διεύθυνση μίας σελίδας από όπου βρήκα πληροφορίες και το παρήγγειλα. Μετά από δύο ημέρες το είχα στα χέρια μου, και από εκείνη την ημέρα δεν έχω πάψει να το χρησιμοποιώ. Σπάνια καπνίζω κανονικό τσιγάρο, μόνο αν βρεθώ σε παρέα καπνιστών, πακέτο όμως δεν έχω αγοράσει από τότε που απέκτησα το ηλεκτρονικο τσιγαρο.

Sylvi - 4/2/2010

Και εμένα η πρώτη ου επαφή με το ηλεκτρονικό τσιγάρο κάπως έτσι ήταν, είδα έναν γνωστό μου να το χρησιμοποιεί και το ήθελα και εγώ. Χρησιμοποιώ το ηλεκτρονικο τσιγαρο της Medicre, η τιμή του είναι πολύ καλή, το χρησιμοποιώ πάρα πολύ συχνά και η ποιότητα του επίσης είναι πολύ καλή. Αρχικά είχα δοκιμάσει να το παραγγείλω από το εξωτερικό άλλης εταιρίας όμως ηλεκτρονικο τσιγαρο και δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένη, δεν φόρτιζε σωστά και η μπαταρία διαρκούσε πολύ λίγο. Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο όμως που χρησιμοποιώ τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένη, το όνο που ε απασχολεί είναι πως δεν έχω καταφέρει να κόψω το κάπνισμα ακόμη τελείως. Εσάς πόσο καιρό περίπου σας πήρε;

Xristianna - 4/2/2010

Ούτε εγώ έχω καταφέρει να κόψω τελείως το κάπνισμα, χρησιμοποιώ το ηλεκτρονικο τσιγαρο 2 μήνες, η αλήθεια είναι πως το πρωί με τον καφέ περισσότερο δεν μπορώ αν δεν ανάψω τσιγάρο, και δεν έχω προσπαθήσει να δοκιμάσω αν μπορώ το αντίθετο αλλά φαντάζομαι θα είναι πολύ δύσκολο, είναι από αυτές τις καθημερινές συνήθειες που έχουμε για χρόνια και κόβονται δύσκολα! Πάντως όπως και να έχει 2-3 τσιγάρα την ημέρα είναι πολύ καλύτερα από 1 πακέτο την ημέρα! Έχω κάνει μεγάλη πρόοδο και ελπίζω να καταφέρω να κόψω και αυτά τα 2-3 τσιγάρα που μπορεί να κάνω καθημερινά.

dharow223- 4/4/2010

Για να καταφέρετε να κόψετε το κάπνισα θα πρέπει να προσπαθήσετε, δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο διάστημα που πρέπει να περάσει αλλά χρειάζεται προσπάθεια και αυτοσυγκράτηση. Το ηλεκτρονικο τσιγαρο μπορεί να διευκολύνει την προσπάθεια μας να κόψουμε το κάπνισμα καθώς μοιάζει με ένα τσιγάρο και μας είναι ευκολότερο να το αντικαταστήσουμε με το ηλεκτρονικό τσιγάρο,όμως θα πρέπει και οι ίδιοι να προσπαθούμε και να έχουμε υπομονή, δεν θα πρέπει σίγουρα με την πρώτη "δυσκολία" να εγκαταλείπουμε. Υπομονή και προσπάθεια χρειάζεται! Καλή επιτυχία και στις δύο με την προσπάθεια σας. Εγώ κατάφερα να κόψω το κάπνισμα αμέσως, είπα απλά θα αντικαταστήσω το τσιγάρο μου με το ηλεκτρονικό τσιγάρο και με αυτοσυγκράτηση κτλ. κατάφερα το σκοπό μου.