Το ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν είναι συσκευή διακοπής του καπνίσματος

Το ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν είναι ένα προϊόν για να σταματήσετε το κάπνισμα. Είναι, ωστόσο, μια μέθοδος να αντικαταστήσετε το κανονικό τσιγάρο, το οποίο φυσικά είναι γνωστό ότι είναι πολύ βλαβερό. Εάν έχετε δοκιμάσει τα προϊόντα που προωθούνται για να σταματήσετε το κάπνισμα και έχετε επιστρέψει ξανά στα παραδοσιακά τσιγάρα, θα ήταν καλή ιδέα να δοκιμάσετε το ηλεκτρονικο τσιγαρο ή ηλεκτρικο τσιγαρο, ως εναλλακτική λύση για τη συνήθειά σας του καπνίσματος. Φαίνεται και λειτουργεί όπως ένα κανονικό τσιγάρο, αλλά αντί για την καύση του καπνού, ατμοποιεί νικοτίνη. Ο ατμός είναι παρόμοιος με το καπνό, αλλά δεν μυρίζει και δεν περιέχει πολλές από τις τοξίνες που συνδέονται με το κάπνισμα. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν μπορεί να είναι για όλους, αλλά αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση, μπορεί να είναι το κατάλληλο για σας.

Σχόλια από αναγνώστες:

Λάμπρος - 3/15/2010

Εγώ ήμουν καπνιστής τα τελευταία 13 χρόνια, προσπαθούσα πολλές φορές να κόψω το κάπνισμα και τελικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο τα κατάφερα. Ίσως να μην θεωρείται μέσο διακοπής του καπνίσματος και δεν θέλουν να προβάλλεται με αυτό τον τρόπο, εμένα όμως με βοήθησε να καταφέρω να κόψω το κάπνισμα. Αρχικά και εγώ το πήρα για να το δοκιμάσω και απλά να καπνίζω λιγότερα τσιγάρα, χρησιμοποιώντας παράλληλα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Τελικά όμως κατάφερα να κόψω τελείως το κάπνισμα!

Μικαέλα - 3/15/2010

Συγχαρητήρια Λάμπρο που κατάφερες να κόψεις το κάπνισμα, εγώ ακόμη το παλεύω. Χρησιμοποιώ καιρό το ηλεκτρονικό όμως καπνίζω και κανονικά τσιγάρα. Λιγότερα, ευτυχώς! Έτσι το είχα σκεφτεί όταν αγόρασα το ηλεκτρονικό τσιγάρο, απλά να μην καπνίζω πάρα πολύ. Και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή το φοβόμουν, αν θα ήταν καλό, την γεύση κτλ. αλλά τελικά η γεύση είναι ακόμα καλύτερη από των τσιγάρων και η αίσθηση η ίδια. Όμως δεν έχω καταφέρει να κόψω το κάπνισμα, ακόμα τουλάχιστον. όμως πιστεύω πως πάνω απ" όλα η θέληση και η αποφασιστικότητα μετράει. Εγώ να πω την αλήθεια το απολαμβάνω να στρίβω ένα τσιγάρο, για να πιω με το καφέ μου το πρωί, ακόμα! Ελπίζω να καταφέρω να κόψω την συνήθεια αυτή..

Κυκριλή- 3/22/2010

Αν και δεν θεωρείται συσκευή για να κόψεις το κάπνισα εγώ χάρη στο ηλεκτρονικό τσιγάρο κατάφερα να το κόψω, όπως και πολλοί άλλοι. Είχα κάνει πάρα πολλές προσπάθειες στο παρελθόν όμως δεν τα είχα καταφέρει. Το καλύτερο είναι πως το ηλεκτρονικο τσιγαρο μοιάζει με το κανονικό τσιγαρο και είναι πιο εύκολο να το αντικαταστήσεις. Μικαέλα δεν είναι τίποτα μια ιδέα στο μυαλό είναι, πάρτο απόφαση και κόψε το κάπνισμα!