Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Τι είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο; Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πολύ απλά , ένα επαναστατικό προϊόν το οποίο απευθύνεται σε κλασσικούς καπνιστές. Είναι πολύ λιγότερο βλαβερό για την υγεία σας συγκριτικά με ένα παραδοσιακό τσιγάρο καπνού. Επιπρόσθετα , σας επιτρέπει να εισπνέεται και να εκπνέεται καπνό , αλλά στην πραγματικότητα είναι ατμός , σε αντίθεση με το κανονικό τσιγάρο καπνού στο οποίο ο καπνιστής εισπνέει και εκπνέει καπνό ο οποίος αποτελείται από μια μεγάλη ποσότητα καρκινογόνων και βλαβερών ουσιών. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει την ίδια μορφή με το κανονικό τσιγάρο καπνού. Στο αναλώσιμο φίλτρο ρίχνουμε το υγρό νικοτίνης , το οποίο είτε μπορεί να είναι αρωματισμένο (ποικιλία γεύσεων , όπως μήλο, βανίλια , καραμέλα , καφές , και άλλα) , είτε όχι. Αυτό το υγρό είναι ουσιαστικά ο αντικαταστάτης του καπνού και όλων των χημικών και βλαβερών ουσιών για την υγεία. Τα μέρη από τα οποία αποτελείται το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Τα περισσότερα ηλεκτρονικά τσιγάρα αποτελούνται από τρία κυρίως μέρη. Αυτά είναι , η μπαταρία , ο ατμοποιητής , ο οποίος επιτρέπει τη μετατροπή του υγρού νικοτίνης σε ατμό , και το αναλώσιμο φίλτρο , το οποίο περιέχει το υγρό για το οποίο υπάρχει ποικιλία περιεκτικότητας σε νικοτίνη. αυτά τα τρία μέρη αποτελούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Τα πιο νέα μοντέλα ηλεκτρονικών τσιγάρων μπορούν να έχουν τις ίδιες ακριβώς διαστάσεις με ένα παραδοσιακό τσιγάρο καπνού. Ωστόσο , αυτό σημαίνει μικρότερες διαστάσεις , άρα και μικρότερη μπαταρία , άρα και μικρότερη δυνατότητα διάρκειας όσον αφορά τη μπαταρία της συσκευής. Πως σχηματίζεται το σύννεφο καπνού που παράγεται από το ηλεκτρονικό τσιγάρο; Τα κυρίως συστατικά τα οποία αποτελούν το υγρό που βρίσκεται μέσα στο αναλώσιμο φίλτρο στο πάνω μέρος της συσκευής είναι : η νικοτίνη , οι αρωματικές ουσίες , το νερό , η προπυλενογλυκόλη ( ουσία η οποία επιτρέπει τη μετάβαση του υγρού από την υγρή στην αέρια κατάσταση. Έτσι , η ατμοποίηση του υγρού δίνει την ίδια αίσθηση καπνίσματος με ένα κλασσικό τσιγάρο. Τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι πολλά. Αυτά τα κυριότερα είναι:
  • Ως προς το πρακτικό κομμάτι:
  • 1. Όχι καπνός. 2. Όχι πια καπνός πάνω στα ρούχα. 3. Δυνατότητα καπνίσματος σε μέρη στα οποία απαγορεύεται το κάπνισμα παραδοσιακών τσιγάρων καπνού. 4. Μη απώθηση από άτομα μη καπνιστές.
  • Ως προς την υγεία:
  • 1. Πραγματική αίσθηση των γεύσεων. 2. Βελτίωση της ποιότητας ζωής. 3. Βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της αντοχής στις διάφορες δραστηριότητες γυμναστικής. 4. Όχι πια καρκινογόνες και άλλες τοξικές ουσίες μέσω του καπνίσματος.
  • Ως προς τον οικονομικό τομέα:
  • 1. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πολύ πιο οικονομικό από το κανονικό τσιγάρο καπνού είτε αγοράζατε μέχρι τώρα πακέτο ή καπνό, χαρτάκια και φιλτράκια.