Συχνές ερωτήσεις για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

  • ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΠΝΟΥ; Ο ατμός ,ο οποίος μοιάζει πού με κανονικό καπνό και παράγεται από τη συσκευή, είναι απλώς ένα συμπυκνωμένο υγρό το οποίο εξατμίζεται στο περιβάλλον μέσα σε κάποια δευτερόλεπτα, και σχετίζεται άμεσα με τη λειτουργία του ατμοποιητή. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν αφήνει κανένα οπτικό υπόλειμμα στον αέρα, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προϊόντα καπνού τα οποία αφήνουν ένα άσχημο σύννεφο που ερεθίζει τα μάτια και ενοχλεί τις αισθήσεις των ανθρώπων. Ο ατμός αυτός προέρχεται από την ατμοποίηση του υγρού αναπλήρωσης.
  • ΤΟ ΥΓΡΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ; Ο ατμός ο οποίος απελευθερώνεται από τη συσκευή είναι σχεδόν άοσμος. Το άρωμα από το υγρό αναπλήρωσης εξαρτάται από τη γεύση που θα επιλέξει ο χρήστης του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία όσον αφορά τις γεύσεις του υγρού αναπλήρωσης.
  • ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ; Το ηλεκτρονικό τσιγάρο προορίζεται μονάχα για ενήλικους χρήστες. Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί από εγκύους και από όσους έχουν ευαισθησία στην νικοτίνη. ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ηλεκτρονικού καπνίσματος ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.
  • ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ; Υπάρχουν υγρά αναπλήρωσης που έχουν τη γεύση του παραδοσιακού τσιγάρου. Ωστόσο, έχει πολύ πιο απαλή και καθαρή γεύση , καθώς δεν περιέχει όλες εκείνες τις βλαβερές ουσίες που έχουν τα κανονικά τσιγάρα καπνού.
  • ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ; Το ηλεκτρονικό τσιγάρο απελευθερώνει έναν μη βλαβερό ατμό. Κατά συνέπεια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα σε δημόσιους χώρους , σε εστιατόρια, και σε γραφεία όπου τα κανονικά τσιγάρα καπνού απαγορεύονται. Εντούτοις, μη παραξενευτείτε αν ο κόσμος έρχεται για να σας κάνει παρατήρηση ή να μάθει περισσότερα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Από μακριά στα μάτια ενός κοινού παρατηρητή δημιουργείται η ψευδαίσθηση ενός κανονικού τσιγάρου. Διάφοροι χρήστες, δηλώνουν ότι συχνά εξηγούν στους άλλους πως η συσκευή του ηλεκτρονικού τσιγάρου λειτουργεί και αυτό τους καθησυχάζει. Έτσι αποδέχονται τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου οπουδήποτε.
  • ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΠΝΟΥ; Αν εξαιρέσουμε τις πρώτες μέρες όπου θα χρειαστεί ο χρήστης του ηλεκτρονικού τσιγάρου να αγοράσει τη συσκευή , το υγρό αναπλήρωσης και κάποια ακόμη αξεσουάρ , το να χρησιμοποιείς το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι φθηνότερο από τα παραδοσιακά προϊόντα καπνού. Οι χρήστες μπορούν να εξοικονομήσουν ως και 80% του μέσου κόστους.